“Wij geloven dat duurzame energie toegankelijk en eenvoudig moet zijn voor iedereen. Met ons innovatieve product maken we het mogelijk om zelf zonne-energie op te wekken op een moeiteloze en betaalbare manier. Op deze pagina krijg je alle informatie over hoe Supersola werkt en hoe je kunt profiteren van de voordelen van zonne-energie, zonder gedoe.”

De supersola, wat is het?

Supersola maakt plug-and-play zonnepanelen die direct op je bestaande stopcontact worden aangesloten. Alle onderdelen die je nodig hebt om zelf je energie op te wekken zijn inbegrepen bij de supersola.
Zo heb je geen gedoe met installatie, dure montages of complexe bedrading. Je kunt meteen beginnen met het opwekken van je eigen zonne-energie! 

Voordelen van Supersola

De Supersola kun je binnen 15 minuten zelf installeren, je kunt starten met één paneel en uitbreiden wanneer je zelf wilt en je neemt de zonnepanelen gewoon mee als je gaat verhuizen.

Wat de Supersola uniek maakt, is dat het een ‘plug-and-play’ product is. Er is geen complexe installatie of bedrading nodig. Hij is al vooraf bedraad en van een omvormer voorzien. Daardoor kun je hem direct op het stopcontact aansluiten. Dit maakt het systeem zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor mensen zonder technische kennis.

Zodra de Supersola is geïnstalleerd en aangesloten, begint het zonnepaneel energie op te wekken. Afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht die er op de zonnepanelen valt. De opgewekte energie wordt via het stopcontact in je huis geleverd en kan worden gebruikt om elektrische apparaten van stroom te voorzien.

De Supersola kun je zelf plaatsen

Zelf te plaatsen

De Supersola is eenvoudig zelf te plaatsen. Je plaatst het frame met de zonnepanelen op de gewenste locatie, bijvoorbeeld op je platte dak, balkon of in je tuin. Het frame kan worden uitgeklapt en worden verzwaard met de watertanks. Vervolgens sluit je het systeem aan op een stopcontact in je huis.

Binnen 15 minuten geïnstalleerd

Begin met één en breid uit

Om je toekomst te plannen, moet je flexibel zijn. Of het nu gaat om een verhuizing of veranderingen in uw elektriciteitsverbruik. Je moet je kunnen aanpassen. Wij willen er zeker van zijn dat jouw investering de moeite waard is. Met Supersola kun je extra panelen aansluiten met de inbegrepen kabel. Een investering die meegroeit met jouw behoeften.

Max 3 Supersola's Maximaal 3 Supersola’s per groep   

De Supersola kun je uitbreiden

Neem mee naar je volgende huis

Van plan om ooit te verhuizen? Neem de Supersola gewoon mee. Leeg de ballasttanks en klap het windscherm weer in. Het zonnepaneel zit niet vast aan je dak. Je tilt hem dus zo op en neemt hem mee naar je volgende huis. Net als je bank, de wasmachine en andere huishoudelijke apparaten.

Verhuiswagen icoon Neem mee met je verhuizing

Opgewekte energie meetbaar

Je kunt altijd en overal zien hoeveel de Supersola aan stroom opwekt. De opgewekte elektriciteit kun je met elke slimme stekker (bijvoorbeeld een Hombli Smart plug), een Wi-Fi P1 meter of gewoon via de slimme meter bijhouden. Simpel af te lezen via de bijbehorende app.

SafetyMeet hoeveel je opwekt per dag

Hiermee kun je de opgewekte energie van de Supersola meten

In drie stappen geïnstalleerd