De Supersola

Modernste Technologie   |   Weersbestendig   |   Maximale Veiligheid

Specificaties

Gewicht

Leeg: 50 kg
Gevuld: 110 kg

Afmetingen

Lengte: 182 cm (vervoer) | 182 cm (geïnstalleerd)
Breedte: 110 cm (vervoer) | 110 cm (geïnstalleerd)
Hoogte: 19 cm (vervoer) | 46 cm (geïnstalleerd)

Ontwerp

De Supersola is ontworpen met de modernste technologie; zo wek je efficiënt zonne-energie op in alle weersomstandigheden en op een veilige manier.

Panneau-Solaire

Zonnepaneel

Supersola gebruikt een A-merk kwaliteit monokristallijn zonnepaneel. De meest betrouwbare en efficiënte panelen op de markt met een goede prijs-kwaliteit verhouding. De 2023-versie heeft 120 halve cellen voor een betere efficiëntie en een maximaal vermogen van 370 Wp.

Vermogen Wp

370 Wp   |   325 kWh per jaar

Micro-omvormer

Om ons zonnepaneel gebruiksklaar te maken, is er in elke Supersola een micro-omvormer geïntegreerd. De micro-omvormer zet de zonne-energie om van gelijkstroom naar wisselstroom, het type stroom dat in uw huis wordt gebruikt. Energieproductie is dus mogelijk uit uw stopcontact.

A-merk kwaliteitQuality 

Micro-onduleur
Ballast

Ballast

Ons gepatenteerde ballastsysteem is uniek. Vier tanks met ieder 14 liter water zorgen dat de Supersola stevig staat. Met onze watertanks kunnen wij een goede gewichtsverdeling garanderen. De tanks zijn zo ontworpen dat uitzetting van water in geval van vorst geen probleem is. De tanks hebben we geïntegreerd in ons slanke ontwerp.

Winterproof

Winterproof: Volledig bevriesbaar

Wind

Een plug & play zonnepaneel vereist een constructie die bestand is tegen alle soorten wind. De Supersola is ontworpen om windsnelheden tot 11 Bft te weerstaan. Bij een zwaardere storm kunt u uw Supersola inklappen of opbergen tot de storm voorbij is.

Wind proofStormbestendig tot 11 Bft

Vent-Supersola
Sécurité-Supersola

Veiligheid

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit. De stekker van de Supersola werkt alleen als er al op het stopcontact in uw huis stroom staat. Wanneer de Supersola wordt losgekoppeld of wanneer de stroom uitvalt, stopt de Supersola onmiddellijk met werken. Zo kunnen wij de veiligheid van u en uw gezin garanderen.

SafetyKindvriendelijk: Geen stroomgevaar

Uitbreidbaar

Om je toekomst te plannen, moet je flexibel zijn. Of het nu gaat om een verhuizing of veranderingen in uw elektriciteitsverbruik, je moet je kunnen aanpassen.  Wij willen er zeker van zijn dat jouw investering de moeite waard is. Met Supersola kun je gemakkelijk extra panelen aansluiten met een kabel die wij leveren. Een investering die meegroeit met jouw behoeften.

Max 3 Supersola's Maximaal 3 Supersola’s per groep   

Modularité