Levering & bezorging

Wat is de levertijd van de Supersola?

In verband met het corona-virus kunnen we hier weinig duidelijkheid in geven. De verwachting is dat nieuwe klanten hun Supersola in mei 2020 thuis krijgen. Wanneer er meer duidelijkheid is zullen we de informatie updaten.

Zijn er kosten verbonden aan levering?

Ja, wanneer je één of twee Supersola’s bestelt betaal je eenmalig €49,95 aan verzendkosten. Wanneer je drie of meer Supersola’s bestelt betaal je geen verzendkosten. Bij verzending worden de Supersola’s geleverd tot aan de deur. Hiernaast is er ook de mogelijkheid om zelf je Supersola op te komen halen (zie volgende vraag).

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja, dat is mogelijk bij ons in het magazijn op de Molengraaffsingel 12 te Delft. Bij het afrekenen van de bestelling kan je aangeven of je de Supersola wil komen afhalen. Zodra de bestelling klaar is voor verzending zullen we contact opnemen om een tijdstip af te spreken wanneer je de bestelling kan ophalen. Houd er wel rekening mee dat de afmetingen van 1,70 bij 1,08 bij 0,125 meter (lxbxh) in je auto passen.

Wordt de Supersola ook buiten Nederland geleverd?

Nee, op dit moment wordt de Supersola alleen in Nederland geleverd. Hiernaast zijn we wel bezig met het zoeken van distributiepartners in andere landen. We raden hiervoor aan op de hoogte te blijven via onze sociale media of nieuwsbrief.

Wat gebeurt er na betaling?

Allereerst ontvang je een betaalbevestiging. Hierna nemen we contact met je op om de verwachte levertijd te bevestigen en plannen we een bezorgdatum voor jouw Supersola’s.

Niet gevonden wat je zocht?
STEL HIER JE VRAAG
Stel hier je vraag