Levering & bezorging

Wat is de levertijd van de Supersola?

In onze webshop zie je de actuele levertijd die je mag verwachten. Hebben we voorraad? Dan heb je hem in 2-5 dagen op je dak (op werkdagen).

Zijn er kosten verbonden aan levering?

Ja, verzending binnen Nederland kost €30,-.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Nee, dat is helaas op dit moment nog niet mogelijk.

Hoe bestel ik het eenvoudigst meerdere Supersola’s met de juiste kabels?

Je kan meerdere Supersola’s op 1 stopcontact aansluiten door gebruik te maken van verbindingskabels. Geef bij het bestellen per Supersola aan of je een stekkerkabel of verbindingskabel meegeleverd wil krijgen, door een van de opties in het menu te selecteren.

Voorbeeld: Je wilt een setje van 2 Supersola’s bestellen. Waarvan 1 met stekker en 1 met verbindingskabel. Dan selecteer je eerst een Supersola met stekkerkabel en voeg je die toe aan je winkelmandje. Je blijft dan op de productpagina en er verschijnt een knop “voeg meer toe”. Daarna selecteer je de optie verbindingskabel en klik je op “voeg meer toe” om nog één (of meerdere) Supersola(‘s) met verbindingskabel toe te voegen aan je bestelling. Vervolgens klik je op “Ga naar kassa” om de bestelling af te ronden.

Wordt de Supersola ook buiten Nederland geleverd?

Nee, op dit moment wordt de Supersola alleen in Nederland geleverd. Hiernaast zijn we wel bezig met het zoeken van distributiepartners in andere landen. We raden hiervoor aan op de hoogte te blijven via onze sociale media of nieuwsbrief.

Wat gebeurt er na betaling?

Allereerst ontvang je een betaalbevestiging. Zodra de levertijd bekend is nemen we contact met je op om een afspraak met je in te plannen voor bezorging. 

Niet gevonden wat je zocht?
STEL HIER JE VRAAG

Vragen, onduidelijkheden of twijfels?

Stel hier je vraag